Energibehandling

Energibehandling med Chi-maskine

Som en del af den fysiologiske massage kan du tage imod tilbuddet om 10-15 minutter i Chi-maskine. Energibehandlingen aktiverer hele det anatomiske system og er en behagelig og blid måde at stimulere, drænere, og afbalancere kroppen på.

                                                           

Styrkelse af rygraden

Det autonome nervesystem befinder sig i ryghvirvlerne og der vil opstå en dysfunktion, hvis der er traumer, skoliose eller andre problematikker. Chi-maskinen styrker musklerne omkring rygraden og masserer og ilter de steder, jeg som massør ikke kan behandle på.


Balancering af nervesystem

Alle nerveimpulser løber via rygraden som er et meget sensitivt system og som, hos mange, børn som voksne, dagligt er på overarbejde med at behandle og bearbejde forskellige stimuli fra omverdenen. Overbelastning af nervesystemet kan give symptomer som: nervøsitet, angst, fordøjelsesbesvær, skælven, træthed, forstyrret stofskifte, hovedpine, sanseforstyrrelser, diffuse smerter, tics, tilbagevendende infektioner mm. Et velafbalanceret nervesystem er nødvendigt for optimal velbefindende.


Forbedring af organernes funktion

De svingende bevægelser du bliver bragt i, masserer og ilter de indre organer og kan afhjælpe forstoppelse. Behandlingen har ofte positiv effekt på KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom) da stimulering af det autonome nervesystem åbner til bronkierne og muliggør maximal ilttilførsel til lungerne. Ligeledes øges udskillelsen af affaldsstoffer når lymfesystemet aktiveres, hvilket kan afhjælpe fornemmelsen træthed, hovedpinepine, åndenød og tunghed.Reduktion af muskeltræthed

Ved overstimulering af musklerne produceres der mælkesyre, hvilket giver årsag til smerte. Chi- behandling øger blodcirkulationen og hermed iltningen af musklerne og er med til at reducere smerter og hævelser.


Styrkelse af led

Den svingende bevægelse du bliver bragt i forbedrer blodcirkulationen og kan bedre ledstivhed. Behandlingen er derfor godt for gigtpatienter. Behandlingen kan med fordel bruges af personer som er forhindret i at dyrke motion pga. nedsat funktionsevne i bevægeapparatet.


15 min. behandling i Chi-maskine svarer, ift. iltning af blodet, til 90 min. gang i rask tempo.


Behandlingen er ikke egnet til: Gravide, epileptikere, nyligt opererede, folk med diskusprolaps eller dårligt hjerte samt børn under seks år.


OBS. Ønsker du behandling i Chi-maskine uden massage vil denne være af 20 min. varighed